«One day my log will have something to say about this» (The Log Lady i «Twin Peaks»)

Tløamedtømmerømmeret, som skal verta den nye kledningen på løa, er frå eigen furuskog og er no komen til gards. Trea blei planta av bestefar& CO på slutten av 1940-talet. Tømmer har også blitt aktuelt i heimen på grunn av sesong tre av Twin Peaks: The Return då me bingar sesong ein og to der eit større sagbruk, Douglasgrana og the Log Lady er sentrale i dette underfundige universet til David Lynch.

 

Log Lady:  I carry a log — yes. Is it funny to you? It is not to me. Behind all things are reasons. Reasons can even explain the absurd. Do we have the time to learn the reasons behind the human being’s varied behavior? I think not. Some take the time. Are they called detectives? Watch — and see what life teaches.

 

 

leaf JPG

Del gjerne innlegget med ditt nettverk! Takk!
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedIn
Dette innlegget ble publisert i Gardsdrift. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *