Nasjonal støtte til grindverksløa vår!

Grindverksløa

Kulturverdien til grindverksløa vår blir no også verdsett nasjonalt gjennom tildeling til restaurering av murane frå Norsk Kulturminnefond. Tidlegare har me fåttt støtte frå Hordaland Fylkeskommune og Radøy kommune. I tillegg har me fått og får rettleiing gjennom tenestene til Nordhordland Næringshage ved dagleg leiar Solveig Lerøy. Den nylege tildelinga frå Norsk Kulturminnefond er til stor inspirasjon i det store arbeidet som no ligg framom oss.

leaf

 

 

 

Del gjerne innlegget med ditt nettverk! Takk!
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedIn
Dette innlegget ble publisert i Gardsdrift. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *